Top in de Kop
Deelnemers stellen zich voor

Data 2018

“Top in de Kop”-weekends verenigen tuinen en kunst

Gedurende 5 maanden achtereen gaat in de kop van Noord-Holland weer een keur aan de mooiste privétuinen en ateliers open voor publiek. Tijdens de lente en zomer houdt de groep – bestaand uit gepassioneerde tuineigenaren, kunstenaars en een kwekerij  - in totaal 5 gezamenlijke open weekenden.

De data van 2018 volgen binnenkort.

Onder de naam ‘Top in de Kop’ wordt aan u als bezoeker een zeer gevarieerd aanbod van de allermooiste tuinen en kunst getoond. De meeste deelnemers zijn deze dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur. Zie voor uitzonderingen aub de informatie per deelnemer voordat u afreist!

De locaties zijn verspreid over de Noordkop op korte afstand van elkaar en  ook dit jaar zijn er weer nieuwe tuinen te bewonderen. Top in de Kop bestaat inmiddels al 16 jaar en in die tijd is het evenement bij veel kunst- en tuinliefhebbers een begrip geworden. Heerlijk slenteren langs kleurige borders, zitten te genieten op een tuinbankje in de zon, kijken naar verrassende kunstwerken bij ateliers en beeldentuinen… volop inspiratie opdoen!