Versicolor Tuin en Ontwerp

Kleurrijke privétuin, 15 tuinkamers en vijvers op 2500m2.

Versicolor: een tuin vol kleuren….

Aan een doodlopend weggetje ligt, deels verscholen achter hagen, een idyllisch plantenparadijs van ruim 2500 m2 groot. Rondwandelend komt u telkens weer nieuwe verrassingen tegen. De tuin is gemaakt met een grote passie voor kleuren…

Er zijn talloze vaste plantenborders op kleur, sprookjesachtige Hortensia-hagen en heerlijk geurende Engelse rozen. De cottagetuin is vrolijk, de voorborders geven hoogzomer een Alice in Wonderland/gevoel, de witte tuin is ingetogen en rustgeven.
Sta stil bij drie totaal verschillende vijvers: een natuurlijke, folievrije vijver vol groene kikkers, een spannende zandstenen watermuur en de granieten Italiaanse ronde vijver. Dwaal door de Vlindertuin, ervaar het Caribische gevoel in de Dahlia-tuin of ga lekker zitten op een van de vele bankjes en geniet!

In Versicolor treft u geen modern minimalisme, maar uitsluitend bloemrijke overdaad. Versicolor is pure verliefdheid op tuinieren…
Tuinontwerpster Marianne beantwoordt graag al uw vragen over de aanleg en de beplanting en eventuele oplossingen voor úw tuin.
Entree: €4,- (donatie is voor de Vlinderstichting). Tuin is ivm zeer smalle paadjes niet geschikt voor rollators/rolstoelen en buggies. Liever geen honden.

Doet mee in 2018:

Zaterdag en zondag 26 en 27 mei

Zaterdag en zondag 23 en 24 juni

Zaterdag en zondag 14 en 15 juli

Zaterdag en zondag  4 en 5 augustus


Zoutkaag 8, 1732 LW Lutjewinkel (doodlopend weggetje).
Parkeren bij het P-bord.
Contact: mail
versicolortuin@gmail.com  / 06 40308610
www.versicolor.nlBezoek de website